آموزش حرف زدن به عروس هلندی ( 9 گام طلایی در سخنگو کردن عروس هلندی )

4/5 - (174 امتیاز)

عروس هلندی ها پرنده هایی باهوش و زیبایی هستند و ما می توانیم از طریق صحبت کردن با آنها سخن گفتن را به ان‌ها اموزش دهیم . برای سخنگو کردن عروس هلندی لازم است نکات مهمی را مورد توجه قرار داده و آنها را رعایت کنیم .

فیلم آموزش سخنگو کردن عروس هلندی

نکته اول : تاثیر جنسیت در سخنگو کردن عروس هلندی

برای سخن گو کردن عروس هلندی بهترین گزینه عروس هلندی با جنسیت نر است .حالا ما چطور تشخیص دهیم که عروس هلندی ما نر است یا ماده ؟

  جنسیت عروس هلندی به دو روش قابل تشخیص است. در روش اول عروس هلندی ها در سن  شش تا هفت ماهگی  پر ریزی انجام می دهند و بعد از کامل بیرون آمدن پرهای آن (یعنی بعد از اولین پر ریزی) می توان تشخیص داد که عروس هلندی ما نر است یا ماده .

 در روش دوم ما از عروس هلندی تست پی سی آر ( دی ان ای ) می گیریم . حالا سوال این جاست که آیا عروس هلندی ماده سخنگو داریم  یا خیر؟ بله عروس هلندی ماده هم صحبت می کند اما تعداد لغاتی که بیان می کنند بسیار اندک است شاید حدود دو یا سه کلمه باشد آن هم در صورتی که ما با آنها تمرین و تکرار زیاد داشته باشیم اما  در عروس هلندی نر این قابلیت وجود دارد که می تواند صدا را یا بگیرد و آن را بیان کند .
برای اطلاعات بیشتر راجب تشخیص جنسیت عروس هلندی میتوانید به مقاله مورد نظر مراجعه کنید.

نکته دوم : تاثیر سن عروس هلندی در حرف زدن عروس هلندی

بعد از تعیین جنسیت عروس هلندی باید به سن آنها توجه داشته باشیم . چون هرچه سن پرنده ما کمتر باشد قدرت یادگیری آن بالا تر است

نکته سوم : تاثیر جفت بودن عروس هلندی ها در صحبت کردن آنها

برای صبحت کردن عروس هلندی بهتر است پرنده تک باشد اگر پرنده شما جفت هستند آنها را از هم جدا کنید.

 اگر آنها را جدا نکنیم چه اتفاقی می افتد؟
 ممکن است به کلمات و لغاتی که به آنها آموزش می دهید توجهی نکند و بیشتر توجهش به جفت و هم نوعش خواهد بود . پس ما یک عروس هلندی نر را در محیطی آرام که نور آن اتاق هم ملایم باشد نگهداری میکنیم ( زیاد روشن یا زیاد کم نباشد ).

و در مرحله بعد شروع به آموزش و سخن گفتن با عروس هلندی میپردازیم و کلمات کوچک و ساده را تکرار میکنیم و آن را تشویق می کنیم آن کلمات را تکرار میکنیم و این روند باید بهم پیوسته باشد.

یا می‌توانیم از یک اسپیکر ( ضبط کننده صدا ) برای ضبط کردن صدای خود استفاده کنیم و کلماتی که برای آموزش دادن به پرنده تان دوست دارید را بیان کنید و صدای خودتان را ضبط کنید و روی حالت تکرار بگذارید که برای پرنده تان تکرار شود و کنار قفس پرنده قرار دهید و خودتان هم از اتاق خارج شوید . این کار را چندین بار در طول روز حدود 15 دقیقه انجام دهید تا پرنده شما به خوبی یاد بگیرد البته روشی که خودتان با آن تمرین کنید و درکنارش باشید طبیعی تر و با احساس تر سخن گفتن را می آموزد.

زمانی که پرنده شما در یک اتاق تنها باشد باعث می شود با دقت بیشتری چندین بار به این صدا گوش دهد و این تکرار شدن حرف ما باعث می شود که پرنده سخن گفتن را یاد بگیرد . تمام عروس هلندی ها از ابتدا سخن گفتن را بلد نبودن این صداهایی که ما به پرنده مان می دهیم باعث می شود تقلید کنند و یک صوت زیبا و دلنشین به ما باز گردانند .    

آموزش حرف زدن به عروس هلندی

یک نکته ی دیگر این است که برای شروع سخنگو کردن عروس هلندی باید با توجه به سن آن به او آموزش دهیم یعنی عروس هلندی هایی که سن کمتری دارند با یک یا دوکلمه شروع می‌کنیم.

زمانهایی که عروس هلندی تان روی دست شما نشسته و یا با آن بازی می‌کنید و یکی ازلغاتی که شما به او آموزش داده اید را بیان می کند، شما باید در این لحظه چه کاری را انجام دهید ؟ برای تشویق کردن عروس هلندی تان به بیان کردن سخنانی که شما به او آموزش داده اید بهتر است برای آن غذاهای تشویقی در نظر بگیرید . این کار شما باعث می شود که پرنده ی شما تشویق شود و مجددا این عمل را تکرار کند .

در این مقاله چند نکته راجب سخنگو کردن عروس هلندی گفته شد ممکن است شما هم تجربه هایی در سخنگو کردن عروسهلندی  داشته باشید ممنون میشویم تجربیات خودتون رو ئر این زمینه بنویسید تا دیگران هم از نکات مفید شما استفاده نمایند.


9 گام طلایی در آموزش حرف زدن به عروس هلندی

حرف زدن طوطی‌ها نیاز به صبر و پیوستگی دارد. برخی طوطی‌ها ممکن است سریعتر این مهارت را یاد بگیرند، در حالی که برخی دیگر ممکن است نیاز به زمان بیشتری داشته باشند یا هیچگاه نتوانند به صورت کامل حرف بزنند. مهمترین نکته این است که در این روند با طوطی‌تان صبور و مهربان باشید و از تمرین مداوم استفاده کنید.

عروس هلندی ها می توانند حیوانات خانگی عالی و جذابی باشند.همچنین آموزش حرف زدن به عروس هلندی می تواند راهی عالی برای پیوند شما و حیوان خانگی شما باشد. یک عروس هلندی سخنگو هجاها را تکرار می کند و از کلمات یا صداهایی که به آن می گویید یک تکرار رباتیک ایجاد می کند. سخنان عروس هلندی شما هرگز به وضوح صحبت طوطی نخواهد بود، اما با کمی کار باید بتوانید کلماتی که به شما می گوید را درک کنید. برای اینکه عروس هلندی خود را آموزش دهید، ابتدا باید به آن صحبت کنید و سپس با پرنده برای تقویت و گسترش دایره لغات آن کار کنید.

گام 1 : آشتی کردن عروس هلندی (آرامش را برای پرنده ایجاد کنید)

ابتدا با پرنده پیوند برقرار کنید. تعامل انسانی کلید آموزش صحبت کردن به عروس هلندی است. در حالی که برخی از مردم بر این باورند که شما می توانید همزمان به پرنده صحبت کنید و آن را اهلی کنید، این یک باور نادرست است. در عوض، باید با پرنده پیوند برقرار کنید و قبل از آموزش صحبت کردن، آن را به خانه اش عادت دهید.

اگر برای آشتی کردن پرنده به کمک نیاز دارید، دامپزشک محلی یا صاحب فروشگاه حیوانات خانگی می تواند به شما کمک کند یا یک دوست با تجربه نیز می تواند به شما کمک کند.

آموزش سخنگو کردن عروس هلندی

گام 2 : مطمئن شوید که عروس هلندی شما سالم است

 مطمئن شوید که پرنده شما غذا و آب کافی و همچنین فضای کافی در قفس خود دارد. همچنین با مراجعه منظم به معاینات دامپزشکی از سلامت جسمانی پرنده خود اطمینان حاصل کنید. اگر عروس هلندی شما احساس بیماری می‌کند، احتمال اینکه بخواهد با شما حرف بزند و به شما تمرکز کند کمتر است.

گام 3 :مطمئن شوید که عروس هلندی شما خوشحال است

 توجه و محرک ذهنی زیادی به آن بدهید. آموزش صحبت کردن به عروس هلندی بخشی از این توجه است، اما شما همچنین می خواهید به آن اسباب بازی بدهید تا با آن بازی کند و خواه صحبت کند یا نه، از او تمجید و محبت کنید. مغز عروس هلندی برای شاد بودن نیاز به تحریک دارد.

همچنین مطمئن شوید که پرنده در محیطی است که دوست دارد. به این ترتیب پرنده هنگام یادگیری کلمات احساس راحتی بیشتری می کند.

گام 4 : آموزش تکرار کلمات به عروس هلندی

پرنده را در مکانی آرام آموزش دهید. این به پرنده شما اجازه می دهد تا روی شما و کلمات شما تمرکز کند. اگر حواس پرنده شما به راحتی پرت می شود، حتی می توانید سعی کنید در حالی که قفسش پوشیده است با او صحبت کنید. این کار باعث از بین رفتن حواس پرتی های بینایی نیز می شود.

گام 5 : پرنده را با کلمات ساده آموزش دهید

کلمات را ساده و کوتاه نگه دارید و از یکی که مرتباً می گویید استفاده کنید، به عنوان مثال نام پرنده.اگر می خواهید چیزی غیر از نام آن را به آن آموزش دهید، به یاد داشته باشید که عبارت باید ساده باشد و شامل یک یا دو کلمه با صدای نسبتاً بلند باشد.

از آنجایی که عروس هلندی ها صدای بلندی دارند، ممکن است نتوانید کلماتی را که با لحن پایین می گویید به آن آموزش دهید.

از کلمات در زمان مناسب استفاده کنید، مثلاً در شب که می خواهید بخوابید، «صبح بخیر» را به آن یاد ندهید و بالعکس.

آموزش صحبت کردن عروس هلندی

گام 6 : روی کلماتی که پرنده شما «دوست دارد» تمرکز کنید

به چشمان عروس هلندی نگاه کن. آیا وقتی کلمه خاصی را می گویید مردمک های آن بزرگتر می شوند؟ آیا تاج پرنده برای نشان دادن هیجان یا علاقه بالا می رود؟ اگر هیچ کدام را نمی بینید، ممکن است کلمه ای را به پرنده آموزش می دهید که دوست ندارد بگوید.

عروس هلندی ممکن است به دلایل دیگر عبارت شما را تکرار نکند. برای مثال، ممکن است پرنده از نظر فیزیکی قادر به بیان آن نباشد.

گام 7 : رفتار را با تقویت مثبت تقویت کنید.

هر زمان که پرنده کلمه ای را به درستی بیان کرد، به پرنده رفتار و توجه زیادی کنید. بسته به ترجیحات پرندگان شما، واقعاً کار “درستی” وجود ندارد. برخی از پرندگان ممکن است غذای انسان را بیشتر دوست داشته باشند، اما برخی ممکن است غذاهای مخصوص پرندگان را دوست داشته باشند. هر کاری که انجام می دهید، آن را تشویق کنید.

گام 8 :این عبارت را اغلب تکرار کنید و صبور باشید.

 مهم نیست که پرنده شما چقدر باهوش باشد، انیشتین نخواهد بود. شما باید صبور باشید، در غیر این صورت پرنده شما از شما خواهد ترسید و تمام پیشرفت هایی را که به دست آورده اید از دست خواهید داد. یک حرکت نادرست می تواند همه تلاش های شما را از بین ببرد، پس مراقب باشید.

گام 9 : کم کم عبارات پیچیده تر را به عروس هلندی آموزش دهید.

 هنگامی که پرنده شما کلمات ساده را یاد گرفت ، کلمات بیشتری را به آن آموزش دهید. به هر حال، شما نمی خواهید تمام روز فقط یک عبارت از پرنده خود بشنوید.

سعی کنید کارهایی که برای عروس هلندی انجام می دهید را روایت کنید. وقتی به آن سیب می‌خورید، بگویید «سیب می‌خوای؟» اگر این کار را به اندازه کافی انجام دهید، و پرنده شما دوست دارد صحبت کند، ممکن است با دیدن غذا شروع به گفتن این عبارت کند.

نکته نهایی

عروس هلندی ها به صورت جفت کمتر احتمال صحبت کردن دارند. این به این دلیل است که آنها بیشتر با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند تا با انسان.

13 دیدگاه برای “آموزش حرف زدن به عروس هلندی ( 9 گام طلایی در سخنگو کردن عروس هلندی )

  1. سمانه مرادی گفته:

    سلام عروس هلندی من شش ماهه اس و نر هم هستش ولی هرچی میخام کلمه سلام رو بهش آموزش بدم فقط صدایی مثل جیغکشیدن از خودش در میاره میشه کمکم کنید 🙏🙏

    • اصغر زارعی گفته:

      سلام
      عروس هلندی های نژاد سینامون ، وایت فیس و لوتینو به ترتیب میتونن صحبت کنن و نژادهای دیگه کمتر دیده شده که صحبت کنن
      اگر عروس هلندی شما نژادهای بالا هست با تمرین و تکرار یاد میگیره

  2. 3206 گفته:

    سلام عروس هلندی من ۴ ماهشه خیلیم دستی شده ولی هنوز حرف نمیزنه فقط سرشو تکون میده یعنی مادست؟
    کاش درباره تست لگن هم میزاشتید

    • اصغر زارعی گفته:

      سلام وقتتون بخیر
      عروس هلندی های که پر ریزی دوره اول نکردن باشن تعیین جنسیت شون کار مشکلی هست مخصوصا اگر جوجه باشن و با تست DNA می تونین جنسیتش رو تعیین کنین

  3. fati56 گفته:

    عروس من حرف نمیزنه احتمال داره ماده باشه اخه بهم گفتن ماده ها حرف نمیزنن؟؟؟؟؟؟؟

    • اصغر زارعی گفته:

      سلام وقتتون بخیر
      بله احتمالش هست اما عروس هلندی تون چند ماهه هستن؟

  4. .... گفته:

    سلام ببخشید دو تا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم
    1 عروس هلندی جفت باشه از هم جداشون کنیم بهشون ضربه روحی وارد نمیشه؟؟
    2 وقتی از هم جداشون کردیم زمانی که سخنگو شدن و عباراتی که میخواستیم بهشون یاد بدیم رو تکرار میکردند مشکلی نداره که باز جفت بشن؟

    • اصغر زارعی گفته:

      سلام وقتتون بخیر
      1.سالن داران برای استراحت و تقویت عروس هلندی ها، عروس هلندی های نر و ماده رو از هم جدا میکنن پس جدا کردنشون مساله ای نیست.
      2.زمانی که عروس هلندی های دست آموز جفت میشن کم تر تقلید صدا انجام میدن و مشکلی نداره جفت بشن

  5. فتح اله زارع برسیانی گفته:

    سلام مرسی واقعاخیلی خیلی خوب بود مرسی اززحمات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *